Olisin kirjoitellut jo aiemmin, mutta meillä ei toiminut netti useampaan päivään ja henkilökohtainen it-tukihenkilö oli maailmalla, aargh!

Viime viikko vierähti siis iloisesti aksakentällä ja sen laidalla. Maanantaina oli perinteiset Villen vetämät treenit eli pitkällä radalla oli tekemistä haastavine ohjauskuvioineen, mutta jotain uuttakin sisäistettiin, vielä kun ne kuviot ja pyöritykset osaisi ottaa käyttöön kisakentällä.

Tiistaina olin sitten sen kentän laidalla eli ketynä (kehätyttö :). Lainasin Nemoa Ulpun Tanjalle Sastamalan agiepiksiin. Hienosti vetivät mölliradalla molemmilla kierroksilla nollana ja nopeimmalla ajalla! (harmi, kun kisaava koira ei voi sijoittua mölliradalla). Nemolla oli niin kivaa ja käyttäytyi herrasmiesmäisesti pysähtyen kontakteille ja seuraten ohjausta tiiviisti :)

Täältä löytyy Musti&Mirri -cupin toisen osakilpailun tulokset.
 


Keskiviikkona oli oman seuran agiepikset, jossa olin talkoilemassa ja osallistuin Nemon kanssa kisaavien radalle. Kisoissa oli oikein mukava meininki, paljon tuttuja ja suurin osa porukasta hioi kontakteja ja muita yksityiskohtia viikonlopun SM-kisojan ajatellen.

Radat oli tosi vaikeat, meillä olisi ollut mölliradallakin tekemistä, puhumattakaan siitä kisaavien. Nemolla oli ihmeellisen paljon virtaa kahden agi-illan jälkeen, eikä meinannut keskittyä kepeillä ollenkaan, murisi vaan mulle ja yritti juosta kepeistä läpi :P Lähes kaikille koirille tuotti päänvaivaa ansa, jossa vierekkäin oli puomi ja putki, josta piti mennä puomille. Ehdin ottaa Nemon hallintaan ennen puomille menoa, näytin ihan selvästi, että puomi, niin Nemo vaan vilkaisi mua, haukahti ja painoi häntä suorana putkeen :D Siinä oli koiralla huumorintaju kohdillaan :D En muista, koska Nemo olisi ollut noin kierroksilla :D
 

 
Viikonloppuna oli keliä, joten koirat pääsivät järveen. Narut oli pikkaisen solmussa ja kun rannalle ilmestyi irtokoira chihu, niin mulla oli pieni piteleminen, kun pojat olisivat halunneet tehdä vähän lähempääkin tuttavuutta. Luna perinteisesti ei huomannut mitään, kun uiskenteli vaan niin antaamuksella ;) Viikon kruunasi vielä mutaralli maalla, sateen jälkeen oli kiva juoksennella pitkin poikin ja reissu päätyikin jokaisen kolmen kohdalla shampoopesuun.