Nemo siirtyi tällä päivämäärällä agilityssä kisaamaan kakkosluokkaan sijoittuen Tamskin kisoissa B agiradalla kakkoseksi! Olen yhtä hymyä, vaikkakin harmittaa omat mokailut... Käskytin Nemoa A:n alastulokontaktilla liian kovaa, jolloin Nemo korjasi kontaktin palaten sille (tuomari ei nostanut kättä, vaikka olisi voinut hyllyttää radan), sitten seuraavassa hötäkässä juoksin putkea päin niin, että esteen numero lensi komeesti (vaihdoin omaa suunnitelmaa kesken radan ja kun en ollut sitä kävellyt rataantutustumisessa, niin en osannut arvioida välimatkaa) ja lisäksi tuli pitkiä kaarteita ja Nemon kieppumista edessä, kun en ajoissa näyttänyt tulevia esteitä. Siis pisteet Nemolle, näin kuitenkin kävi, ohjaajan töppäilyistä huolimatta!
 


Palkintojen jaossa
 

 
Tulokset
 
A radan kommentoinnin voisi melkein jättää väliin, kepit ei kulkeneet vasemmalta puolelta ja koira sinkoili putken väärään päähän ja nää samat mokat tehtiin kahteen kertaan... Siis hylly. Eräs tuttu videoi meidän radat, joten mahdollisesti myöhemmin laitan videokuvaa nähtäville! 
 

 
Kotiintuomisia, leijona oli pakko ostaa, kun Nemo ensimmäisenä meni sen luo, kun saavuttiin halliin ;)
 

 
Kakkosluokkalainen

 

 
'Hei, huomashan kaikki mut varmasti?'
 
Lunalla on tänään 10. päivä juoksujen alkamisesta, tärpit päällänsä. Tyttö välillä vinkuu, josko pääsisi poikien luokse alakertaan ;) Pojat taas on aika rauhassa, vaikka Lunan jäljet kyllä nuuskutellaan tarkasti aina, kun tyttö on mennyt eteisen läpi ulkoilemaan.
 

 
Pyynikillä hyvää tuoksua levittämässä..
 
Nugan pentukurssi on tällä viikolla tauolla, kun lomien takia oli tullut paljon peruutuksia. Pojalla on tainnut olla vähän tylsä viikko, sen verran energiseltä vaikuttaa, vaikka kotitokoilua on tehty, lenkillä käyty uusissa maisemissa Hervannassa ja Pyynikillä, meillä on ollut vieraita ja torstaina Nuga sai uusia kavereita, kun tehtiin lenkki Urhon n.6kk (ihanaisen Siirin poika) ja Nyytin kanssa (Nemon ensimmäisiä tyttökavereita, tuttuja jo pentupiiristä). Myös Nemo pääsi lenkille Urhon ja Nyytin kanssa, molemmat oli mieluisia kavereita, Urho etenkin innostui Nemosta, taisi olla pienelle pojalle sopiva miehen malli :)
 

 
Pyynikillä paistaa
 

 
Sylikoira <3

 

 
Näköalapaikalla