Ensimmäiseksi muistutus, tänään on viimeinen päivä äänestää parasta nukkuma-asentoa! Äänestys päättyy klo 23.59. Huomenna sitten arvotaan viisi uuden neulepannan voittajaa :)

Vihdoin se kylpyläpäivä koitti, oli sitä odotettukin! Matkaan lähdettiin melkein tyttöporukalla eli Tanja, Ulpu (Lunan sisko), Näätä (welsh gorgi) ja meiltä minä, Luna ja Nemo. Näätä ja Nemo soluttautuivat hyvin tyttöporukkaan, kilttejä poikia molemmat ;)

Luna alkoi heti sisällä kylpylässä vinkumaan, täällähän on vettä! Vesipedot Ulpu ja Luna päästettiin ekana vesille (pelastusliivin laitto voi olla vaikeaa, kun yksi koira vetää täysillä altaaseen päin ja toinen pois altaasta..). Kyllähän ne pojatkin siitä lämpesi pulikoimaan. Nemo täytyi ensi alkuun nostaa veteen ja yritti aina kiepsahtaa heti takaisin ylös vedestä. Sitten, kun keksittiin ottaa lelu mukaan, niin Nemo pulahti veteen monta kertaa itsekseen ja lähti tarkkana hakemaan lelua, jonka nappasi aina taitavasti suuhunsa! Sillä välin tytöt hauskuuttivat itseään uimalla ympyrää ja huutamalla yhtä soittoo, Luna sen aloitti ja Ulpu tuli mukaan konserttiin ;D Tytöt muuten ei tapelleet yhtään vedessä, eikä altaan reunalla, jopa remmeissä ulkona haisteltiin nätisti, uinnin jälkeen!

1300807453_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Tää on mun allas!"

1300807572_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pastorit yhdessä

Samalla reissulla sain koirat pestyä kätsysti. Nyt on puhdasta porukkaa meillä, viimeisimmästä pesusta oli aikaa puolisen vuotta, ainakin. Mua huvitti, kun lopuksi uimaopettaja ja kassapoika tulivat kysymään, että he löivät kahvista vetoa, onko Nemo parson..? Opettaja epäili, kun Nemo on niin iso, kiltti, karvainen, eikä hauku, joten kassapoika nappasi sitten ilmaiset kahvit :) Kotiin viemisiksi ostettiin palkkausnameja, kalkkunan- ja poronlihaa. Suosittelen kylpylässä käyntiä kaikille!

1300807470_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nemo on noutanut lelun

Kotona meillä on ollut taas tuholaiset työssään 4kk hiljaiselon jälkeen… Lauantaina lähti eteisen matto käsittelyyn, siihen oli tehty suuri reikä keskelle. Eilen oli lähtenyt punoskori päreiksi, kirjaimellisesti. Sitä sai jonkun aikaa lakaista pitkin kotia… Naapuri epäili, että ovat ottaneet nokkiinsa, kun naapurin Nasu (kääpiösnautseri, vajaa 5kk) on alkanut opettelemaan kotona yksinoloa ja itkee, joten meiltäkin on kuulunut haukuntaa aika ajoin. Lisäksi Luna on ollut nyt kolmisen viikkoa tavallista villimpi, hyppii jatkuvasti Nemon niskassa, rallailee kotona ja on kaivanut uudestaan lelut esiin (niillä ei kukaan leikkinyt tässä moneen kuukauteen..). Onkohan tää nyt sitä murrosikää..?