Tänään käytiin jälleen koirapuistossa, Ratinassa. Kaveriksi saatiin Aatu dobermann 7kk. Pojilla synkkasi heti ja leikit meni yksiin, taisi olla Nemon mielestä hauskin koirapuistokaveri tähän mennessä.

Viime viikolla jouduin olemaan ylitöissä, joten Nemon harrastukset jäi väliin. Nemo pääsikin sitten koirapuistoon peräti kolme kertaa, joista tosin kahdella kerralla ei ollut yhtään kaveria paikalla. Puistossa on helppo käydä etenkin silloin, kun itsellä on kiirettä, ei ole kellonajalla väliä ja jo puolen tunnin kirmailu käy aktiviteetista, sikäli mikäli on seuraa.

Nemo pääsi myös viime viikon ajan aamuisin jäällä vapaana juoksentelemaan. Pakkasta oli sen verran, ettei paljon muita ulkoilijoita näkynyt, joten käytettiin heti tilaisuus hyväksi!

Opiskelun teemana meillä on nyt ollut "sivu". Nemo tunnistaa käskyn, etenkin ruokakupin ollessa lähellä, mutta mulla on oikean paikan kanssa vielä hiomista, jotta saisi koiran tassut joka kerta omien varpaiden viereen. Kaikesta yhteisestä touhuilusta huolimatta Nemo iski hampaansa olohuoneen sohvapöytään meidän ollessa töissä... Pöydän välilevyssä on nyt sievät piparkakkureunat :D