Kiitos valokuvaäänestykseen osallistumisesta ja mahtavista kommenteista, niistä sai hyvää mieltä koko viikon ajan! :) Lappuarvonta on suoritettu ja onnea matkassa oli:


Katja & pojat - Rukkan ruskeat tassupyyhkeet ja vaaleanruskea kaulapanta
Susanna ja Chili - Rukkan vaaleanpunaiset tassupyyhkeet


Onnea voittajille! Laitan teille vielä sähköpostia :)


Sitten valokuvaäänestyksen tuloksiin, jaetulla ensimmäisellä sijalla olivat:

Säilössä 26% äänistä, Sepolla on ollut tapana pitää meidän kaikkia pentuja paidan alla säilössä. Näitä kuvia on lukematon määrä.Mitään en ole tehnyt 26% äänistä, hauska tilanne kuva, mutta totuus on toinen, vanhan olohuoneen pöydän jalat on järsinyt Nemo aikoinaan, Lunalla ei ole osuutta asiaan!


 
Pönötä ihan keskenäs 18% äänistä, laitoin tämän kuvan viimeisenä mukaan, kun se ei ole niin kauhean edustava, mutta arvasin, että teistä lukijoista löytyy näyttelyihmisiä! Tätä luokkaa oli lähes kaikki pentujen seisotuskuvat :DMatkalla omaan kotiin 12% äänistä, Luna on siinä niin suloisena, pienenä ja tyytyväisenä matkalla omaan kotiin pääsiäisenä 2010Päikkärit 9% äänistä, Nemo nukkuu kasvattajan luona, ikää 5 viikkoa, siinä kohtaa ei vielä edes tiedetty, että tämä poika on se meidän kultakimpaleMukavaa viikkoa, näyttää vihdoinkin aurinko paistelevan ja tuntuu lämpöisemmältä! Kyllä se kesä sieltä vielä tulee :)