Ollaan vietetty hiljaiseloa pari viikkoa Lunan juoksujen jälkimainingeissa, Nemon kannuskynnen kipuilun ja autottoman ajan takia (mies työreissussa). Tänään kuitenkin riemu räjähti, kun päästiin vapaaharkkaamaan Meirän hallille!


 
Lunan kanssa oli ohjattua hallintatreeniä eli Luna oli boksissa kentän laidalla ja katsoi ensin, mitä toisen koiran Artun kanssa tehtiin. Siitä nousi ihan hyvä mekkala, että intoa ainakin oli ;) Sitten Luna kehiin ja hauskanpitoon eli radalla pari putkea ja pari hyppyä, rallattiin ja heiteltiin kahta samanlaista lelua. Vähänkö oli hauskaa hei! Tilannetta muutettiin niin, että otettiin toinen koira portille verkon taakse hengailemaan, Luna ei edes vilkaissut sinne. Sitten toinen koira hihnassa radan reunalle hengailemaan ja Luna jatkoi ihan täysillä leikkimistä mun kanssa! Voiko se olla noin yksinkertaista..? :) Nyt ainakin tiedän, miten aloitan treenit seuraavalla kerralla!Nuga ja Nemo pääsivät myös samalle pikkuradalle pitämään hauskaa. Meillä oli iloisia ja väsyneitä koiria kotona kaikki :)


 
Eilen meillä poikkesi yorkki Effie, joka oli kasvanut jo mukavasti. Vieläkin pojat tutustuivat tyttöön niin, että pojista pidettiin kiinni ja tyttö sai nuuskutella. Ehkäpä jossain vaiheessa uskalletaan päästää ne vapaana juoksemaan, mutta odotetaan nyt, että tytölle tulee painoa edes se kaksi kiloa. Yorkithan painaa aikuisenakin vaan 3kg, maailman toiseksi pienin koirarotu, chihuhuan jälkeen.Effie ja matkatavarat

Sitten ikävämpiä uutisia. Anskun (Nugan sisko) jalka jouduttiin leikkaamaan, kun se ilmeisesti vääntyi ponnistuvaiheessa tytön hypätessä sukulaisen syliin tuolille. Tarkemmin "oikeassa takapolvessa sääriluun kyhmyn repeytymismurtuma". Onneksi Anskulle maittoi ruoka heti samana iltana ja on ollut reipas oma itsensä. Oman haasteensa varmaan tuokin se, kuinka pitää parson pari viikkoa hissun kissun..? Tosin jalalla saa kuitenkin kävellä, mutta tietysti juokseminen on kielletty.

Kuvat, Juha Martinmaa:Ansku toipilaana, oikeassa takajalassa näkyy karvaton kohtaAnsku ja Olga (ennen tapaturmaa)Karvaahan on :)