Pirkkalan megamölliagilitykisat meni hienosti, Nemo sai ensi yrittämällä puhtaan radan! Megamölleillä esteitä oli yhteensä 7:

1252256952_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaikein kohta oli siirtyä 3. esteeltä 4:lle, koska tiesin jo etukäteen, etten ehdi putken päähän ennen Nemoa ja näin ollen en ehdi vaihtamaan ohjauspuolta (ekat kolme estettä koira oikealla puolella ja sen jälkeen vaihto vasemmalle). Päätin sitten etukäteen, että otan Nemon kiinni putken päässä, vaihdan vasemmalle puolelle ja taas menoksi. Suunnitelma toimi.

Hieman kinkkiseksi meinasi osoittautua myös 2. este, sillä oletin, että Nemo menee tottakai sen, kun on suorassa linjassa 1. esteen kanssa. Nemo juoksikin ensin vähän ohi ja hyppäsi sivusta kontaktialueelle. Erittäin tyytyväinen olinkin alastulo kontakteihin sekä A:lla että puomilla, sillä ne menivät nappiin, vaikken käyttänyt namia (hienosti meni Nemo puominkin, vaikka huusin hätäpäissäni "aitaa"..).

Ihanneaika oli 30 sekuntia ja meillä meni 20.07, vauhtia hidasti varmasti se, että putkien jälkeen Nemo joutui odottelemaan mua ja tekemään edessäni parit piruetit, että mitäs seuraavaksi?! Meidän loppusijoitusta en tiedä, sillä yksitoista puhdasta rataa tuli ja niistä viisi nopeinta palkittiin. Nemon kaveri Arttu pokkasi isoimman pokaalin tässä luokassa ja oli siinä "oikealla" radalla toinen! Nemo sai Artulta lohdutuspalkinnoksi luun, mikä oli kova juttu, eikä siitä meinattu luopua millään ;)

1252256590_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käytiin muuten eilen pienimuotoisessa näyttelytreenissä. Aika paljon oli tuttua asiaa, mutta tietysti tuli jotain uuttakin. Pöytätreeni oli tosi hyvä juttu ja koirat mitattiinkin, Nemon säkäkorkeus 38cm, ei paha.