Meillä oli treffit kaupungissa Lunan siskon Ulpun kanssa. Maalaiset kun lähti kaupunkiin, niin korkattiin uudet nahkaiset citykaulapannat. Ne on muuten Ylöjärven Hööksistä, missä on laadukkaita koiratarvikkeita hevostarvikkeiden lisäksi. Suosittelen tutustumaan valikoimaan!

1296068736_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Treffit sujuivat lenkin merkeissä kirpsakassa säässä Pyynikin maastoissa! Siskot tervehtivät toisiaan kovaäänisesti, mutta jutut loppui, kun lähdettiin liikenteeseen. Ulpu olisi kovasti leikkinyt Lunan kanssa, mutta Lunaa ei paljon kiinnostanut. Onneksi Nemoa kiinnosti ;) Lenkin mittaan tytöt kyllä kulkivat vierekkäin ja vähän nuuskuttelivat, eikä Luna enää ollut moksiskaan, leikkiasteelle ei kuitenkaan päästy, mutta pääasia, että yhdessä voi lenkkeillä! Seuraavaa lenkkiä mietittiinkin vähän lämpöisemmälle kelille...

1296068640_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ulpu on muuten yhtä kova pussailemaan, kun meidän koirat :) Jotenkin Ulpusta tuli mieleen meidän Nemo pienempänä, molemmat kovia leikkimään, sähläämään ja heiluttamaan häntäänsä, kun kavereita näkee! Meidän Luna vaikutti ihan aikuiselta niiden rinnalla :D Hienosti kyllä Ulpu kulki katsekontaktissa hihnassa, kun oli ensin saanut moikata lenkkikaverit.

1296068428_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Agitreenit sujui mukavasti tällä viikolla Nemon kanssa! Radalla oli paljon aitoja, pari putkea ja kepit sekä muutamia takaakiertoja. Nemo meni kepit hienosti, ei tullut kertaakaan virheitä (edelleen mennään kyllä osittain verkoilla) ja takaakierrotkin sujuivat aina, kun muistin, että ne piti tehdä... Taisi hyvä hookoonblöö pelastaa meidän treenit tällä kertaa :) Lopuksi tehtiin vielä palautuslenkki kurssikaverin Milan (pinseri) kanssa.

Hankin meille Meirän hallille agilityn vapaaharjoittelukortin helmi-maaliskuulle, joten lähdetään mielellämme mukaan treenaamaan aina kun vaan aikataulut kohtaa kavereitten kanssa! Varmaan sähköpostilla voin ilmoitella teille, kun me oltais menossa ja toisin päin? Yhdessä olisi varmasti parempi motivaatio lähteä treenaamaan :)