Vietettiin juhannusta Ruovedellä Haapasaaren lomakylässä. Nemo oli innoissaan reissusta, kun oli uudet mestat ja lapsia rapsuttelemassa. Ihan ensimmäisenä mentiin kaikki puusaunaan ja uimaan, sitten grillailtiin ja Nemokin sai maistiaiset makkarasta.

1245572947_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Seuraavana aamuna vietiin Nemo päästelemään höyryjä Runopolun varrella olevaan rantaan, jossa poika jaksoi juosta, loikkia veneitten yli ja noutaa keppejä vedestä uskomattoman kauan. Sen jälkeen olikin jo mukavampi käydä Runebergin lähteellä ja laivarannassa, kun poika ei viitsinyt enää kiskoa. Huomattiin, että Ruovedellä suhtauduttiin koiriin myötämielisesti ja esimerkiksi laivan terassilla näkyi olevan koirat mukana.

Nemo oli elämänsä ensimmäistä kertaa soutuveneessä pelastusliivit päällä, tietenkin. Poika näytti nauttivan menosta, sillä päivysti valppaana veneen laidalla ja katseli maailman menoa kiinnostuneena. Ainoastaan kokko ja tanssit jäi Nemolta väliin, koska poika oli tosi väsynyt juhannusaaton iltana ja jäi kiltisti nukkumaan. Välillä käytiin tarkastamassa ja siellä veti sikeitä, jalat kohti taivasta ;) Myös takastulomatkalla poika nukkui autuaasti ja kotona ei herännyt edes illan mittaan, kun käytiin jääkaapilla.

1245573152_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Home sweet home

P.S. Vähän heikosti on kuvia reissusta, kun kuvaaja oli sitä mieltä, ettei kameraa voi ottaa mukaan, jos vaikka alkaa sataan... Noita pelkkiä luontokuvia kyllä riittää. Ja tää ihmeen uusi blogipohja vaihtui, kun yritin uteliaisuudesta käydä katsomassa, mitä olis tyrkyllä. Nyt ei saa sitten enää sitä hienompaa vanhaa kehiin, höh. Ehkä tähänkin tottuu.