Tehoilin työviikon päätteeksi eli vein kaikki kolme koiraa erikseen ulos! Viime aikoina on ollut sellaista sätkynukkea kolmen narun päässä, että päätiin säästää hermojani ja olikin mukavaa ulkoilla jokaisen kanssa erikseen :) Otin vielä flexin käyttöön, jotta pääsivät nuuskuttelemaan vähän pidemmälle.

Nuga poika pääsi eka, eikä vetänyt yhtään, kipitteli vaan iloisena vieressä, välillä nameja hamuten. Lunalla oli vauhti päällä (yllätys), kun rantaan päin lähdettiin. Tyttö sai uida tovin ja oli yhtä hymyä :) Kesä tuli taas tällain yhdessä yössä ja venerannassa oli useita muitakin koiria. Nemon kanssa jolkoteltiin vähän pidempi lenkki, jonka varrelta löytyi rapsuttelijoita. Ensimmäisten ihailijoiden jälkeen Nemo oli sitä mieltä, että 'hei mä oon täällä, valmiina lipaisemaan ihan jokaista' <3 Kotiin päin poika sai kulkea vapaana, helle teki sen, että hölkötteli rauhallisesti vieressä etsien kävelytien varjopuolta.



Tällä viikolla on tehty lenkkejä vähän uusissa maisemissa: Turtolassa ja Peltolammilla. Lenkkeilty ja kotiTOKOiltu ollaan sen takia ahkeraan, että Luna on ollut useamman viikon, kun lentoon lähdössä... ne ihanat hajut ;) Tyttö oli välissä jo kuukauden päivät tosi rauhakseen kotona ja ulkona. Silloin jo tuulettelin, että on tullut tytölle sopivasti ikää ja oppi on mennyt perille. Seurasi kivasti pihalla, eikä kiskonut juuri yhtään.



Tällä hetkellä Luna ja Nuga jaksavat juosta sisällä yhtäsoittoa tunnin, sitten puoli tuntia lepoa ja taas mennään... Meillä on meinaan piha vähän niin kun pois pelistä, sillä ollaan aloitettu pohjatyöt nurmikkoa ajatellen. Piha on ollut siis enimmäkseen kukkaistutuksilla ja sitä multaa on ollut sitten ihan pikkuisen vaan sisällä... :D Juhannusviikolla saadaan ruohomatto ja sen jälkeen on vielä kaksi viikkoa pois käytöstä, tiukkaa kastelua vaan.



Nugalla oli viimeinen kerta pentuagia tiistaina. Saatiin oikein yksityistunti ja ensin meni ihan mukavasti hyppy-hyppy-kepit -harjoitus. Sitten alkoi pojalla varmaan keskittyminen herpaantumaan, kun ilman taukoja treenattiin ja lähti sinkoilemaan lähdöstä ympäri kenttää hakien koko ajan jotain suuhunsa mm. hanskat, Ikean hiiri, roska... Kaiken päälle joku tuli portille, niin eikös Nuga sinkaissut portin alta parkkikselle autojen sekaan, aargh! Taisi mennä yliajalle, mutta saatiin lopulta yksi onnistunut hyppy-hyppy-mutkaputki.



"Mitä hel.. Miksi mulla on panta kaulassa sisällä?"

Vielä on muutama päivä aikaa käydä äänestämässä omaa suosikkianne pentukuvista! :)