Agilitykuulumiset käänteisessä järjestyksessä:

- Kisailtiin Nemon kanssa Nokialla Harri Huittisen hyppyradalla ja kahdella agilityradalla. Kerrankin hyppäri oli ensin, siinä sai päästellä höyryjä -> hylly. Toiselta radalta 10vp, esteen kierto, ennakoin seuraavaa kinkkistä paikkaa, josta sitten rima alas. Kolmannelta radalta 5vp, kun itse pöntyilin lopussa pituusesteen edessä. Huutelinkin siinä ihan ääneen, että 'sorry, mun vika' :D Sijoituttiin sillä toiseksi!- Mukana turisteina olivat myös Luna ja Nuga. Tylsä päivähän niillä oli päivystää autossa, mutta ovat huomattavasti rauhallisempia versus jos olisivat olleet yksin kotona koko päivän. Pääsivät vähän uusiin maisemiin lenkille ja Nuga piti äänekästä vahtia autossa..

- Kisaisin edelleen mielelläni ykkösissä, kun kisapäivät olisivat vähän 'lyhyempiä', aamuherätyksistä viis. Ykkösten luokista on yleensä ollut kotona jo puolen päivän jälkeen, kun taas tänään kakkosten radalla aikaa vierähti kotipihasta kotipihaan klo 13-20.

- Törmättiin uuteen parsontuttavuuteen Niiloon, joka oli lähtenyt kisailemaan ihan Oulusta asti Nokialle ja hienosti poika vetikin! Heitettiin heidät Nokian rautatieasemalle, josta matka jatkui yöjunalla kotiin, aika sissejä, ei voi muuta sanoa.

- En muista, koska viimeksi sauna, fetasalaatti, patonki ja suklaa olisi maistunut yhtä hyvälle. Sen verran tuli vettä ja vilu kisapäivän aikana.- Jo tutuksi tullutta agirallausta nähtiin Nugan pentukurssin neljännellä kerralla. On tainnut tulla paikka tutuksi, kun tehtävistä ei meinannut tulla mitään, koska Nuga kävi vaan varastelemassa Helmin leluja ja juoksi kenttää ympäri häntä suorana ;D Ensin hermostuin, mutta sitten muistin niin elävästi, että tätähän tää oli Nemon kanssa ensimmäiset kaksi vuotta.

- Oman seuran agilitykisoissa tuli talkoiltua maxi kolmosten päivänä, oli se vaan hienoa katsottavaa! Eniten mua ihmetytti se, kun koiran kanssa tultiin lähtöviivalle ilman hihnaa ja poistuttiin samanlailla. Palkintojen jaossa mentiin halaamaan vierustoveri koirineen, ei onnistuisi parsoneitten kanssa, ei :D

P.S. Täällä on suunnitteilla pieni arvonta lähipäivinä, joten pysykää linjoilla!

P.S.2 Päivitin vähän noita sivuja, nyt on Nugalla oma näyttely ja mätsäri sivu. Myös Nemon ja Lunan vastaaviin sivuihin tein päivitystä, jos olisi vähän helppolukuisempia.