Paluu arkeen koitti viikko sitten, mutta tehtiin vielä viikolla kesäreissu saareen Mänttään. Ystävää etukäteen varoitin, että kaupunkikoirat on aika villejä, kun pääsevät vapaaksi, mutta rauhoittuvat kyllä pian... Se pian oli sitten ensimmäinen tunti, kun mentiin häntä tötteröllä pihamaata ympäri ja järveen. Sen jälkeen pyydystettiin rastasverkkoon jäänyt lintu ja sitä taas raijattiin ympäriinsä... Onneksi luovuttivat saaliin aika pian ja saatiin se melkein kokonaisena kompostiin (mua tunnetusti äklötti aikalailla, mutta onneksi ystävä oli rohkeampi ja uskalsi koskea lintuun ;). Reissusta kotiin tuliaisina oli Luna ripulilla liiasta viinimarjan syönnistä 8) Onneksi se meni parissa päivässä ohi, eikä kauhean montaa mattoa ja lakanaa täytynyt kuurata. Töihin paluu toi senkin tullessaan, että Luna oli pompannut Nemon puolelle turvaportin yli, joten nyt on koirat samalla puolella työpäivien ajan.

Ollaan käyty Lunan kanssa enemmän kahdestaan ulkona niin, että Luna saa tutustua maailmaan ilman Nemoa. Tuntuu, että on heti pehmeämpi, kuuntelee mua, eikä kisko niin kauheasti, eikä ole huutanut toisille koirillekaan! Muutamaa koiruusta Luna on päässyt nuuskuttelemaan ilman ongelmia, hyvä tyttö :)

Kierrätettiin muuten meidän vanha sohva suurempaan koiratalouteen maalle (oli aika kärsinyt Nemon jyrsimisestä ja Lunan pissavahingoista..) ja ostettiin käytettynä väliaikaissohva, joka pitäisi olla helppo pitää puhtaana mikrokuitukankaan ansiosta. Meillä on kyllä varalla siinä vielä viltti istuinosan päällä, jos Luna päättää tehdä temput ;) Osaa tosin jo pidättää koko 8h työpäivän ajan, mutta toisinaan saattaa ruitata sisälle puolen tunnin päästä siitä, kun ollaan käyty ulkona... Ota näistä nyt sitten selvää ;)

1281285199_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näin paljon kiinnostaa poseeraaminen (Luna lähtikin jo aikaa sitten kuvauspaikalta ;)