Nemolle on alkanut tuleen pikku hiljaa aikuisen koiran elkeitä. Enää ei jokaista vastaantulevaa koiraa mennä häntä heiluen katsomaan, vaan ensin ollaan vähän aikaa paikallaan ja tuumaillaan. Tutut kyllä morjestetaan edelleen häntä heiluen :)

Lauantaina oltiin erinäisissä talkoissa. Ensin aamusta oli hääaskartelua ystävien luona ja ajattelin, että Nemo saa nukkua boksissaan takapihalla tavanomaisia aamu-uniaan, koska askartelusta ei olisi tullut mitään, jos poika olisi ollut vapaana kissojen ja lasten seassa (edellisellä kerralla oli kaikki lasten ja kissojen lelut levitetty ja jokainen vieras pussattu moneen kertaan..). Jonkun aikaa Nemo jaksoi makoilla paikallaan, mutta sitten alkoi oikea ulvonta... Kuulin sitten minäkin sen ensimmäistä kertaa, naapurit siitä ovatkin maininneet, että silloin tällöin päivällä ulisee hetken aikaa.

Välissä käytiin TOKO kurssilla, mitä olikin peruutettu pyöräilytapahtuman vuoksi. Nemo pääsi haistelemaan kaksivuotiasta uros staffia, joka yritti hypätä pojan selkään ja Nemo murisi elämänsä ensimmäisen kerran toiselle koiralle! Ei tosin näyttänyt hampaitaan, mutta murisi selvästi kumminkin. Vähän samanlainen tapahtui myös aiemmin viikolla parsonlenkillä, mutta silloin laitoimme murinan vielä leikkimurinan piikkiin. TOKOiltiin kuitenkin omin päin tovi ja vanhat jutut sujuivat kuin vettä vaan pyöräilijöistä ja muista koirista huolimatta!

Seuraavassa talkoopaikassa oli remontti meneillään. Rivitalopihaan olisi Nemon voinut päästä aitojen sisään vapaaksi, mutta kun maassa oli myös sirkkeli yms, niin nähtiin parhaaksi kiinnittää koira narun päähän. Muutama tunti meni siinä iloisesti koirakaverin röhkivän possun kanssa (ainut vinkulelu, mitä labbis, eikä Nemo hajota, meidän tarvii siis ostaa samanlainen) ja luita piilotellessa. Sitten alkoi meneen hermo naapurin pikkukoiraan, joka oli räksyttänyt aikansa aidan takana. Vähän aikaa piti oikein höristellä korviaan, että onko toi meidän Nemo, joka haukkuu oikein kunnolla tuolla pihalla. Kettukin taitaa saada seuraavalla kerralla kyytiä ;)

Kaiken röyhistelyn jälkeen, kotiin päästyään Nemo käpertyi samantien sänkyyn nukkumaan ja oli suhteellisen unelias vielä seuraavankin päivän :)

Viikonloppuna ehdittiin myös 2kk ikäistä orivarsaa ihmettelemään. Paikalla oli myös vanha tuttu Roki ja uusi tuttavuus Jalle.

 

1242668637_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Emmi ja orivarsa

1242669594_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Poseeraa

1242669670_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hönkötyksen jälkeen on kuuma