Nugalla on ollut tohinaa, kun ensin perjantaina käytiin kävelemässä Hämeenkadulla. Ei poika haukkunut, ei edes toisille koirille. Kapungin vilinä vähän ihmetytti, mutta vaan ensimmäisen perässä vedettävän laukun räminä pelotti. Ja se ihmetytti, kun kaikki ihmiset ei tulleetkaan moikkaamaan ;)
 
Lauantaina Nuga lähti ekaa kertaa tallille heppoja katsomaan ja käyttäytyi mallikkaasti! Vähän olisi tehnyt mieli haukkua, jos jäi hevosia tuijottelemaan, mutta enemmän kiinnosti tuoksut maalla ja porukan 3v poika.
 

Nuga todistetusti ponin kanssa samassa kuvassa
 

Tänään jatkui maalaiselo iso-mummulassa, missä Nuga lähti Lunan ja Rokin kanssa lenkille + sai juoksennella vapaana pihassa. Ensimmäiset näyttelypönötys treenitkin tehtiin samalla veljentytön toimesta, koskahan sitä itse jaksaisi alkaa treenaamaan Tampereen näyttelyä varten... :P Joko teillä on treenattu kevään näyttelyitä ajatellen? Onko tuttuja tulossa Pirkkahalliin äitienpäivänä?
 
P.S. Nugaa on raijattu nyt joka paikassa mukana sen takia, että alkaa olemaan termiitti-ikä käsillä... Työpäivien aikana kylppärissä on lähtenyt oven karmit silpuksi ja jostain kumman syystä pönttö on kiinnostanut, sieltä on nakerreltu kaikkia pieniä muovisia osia, minkä olemassa olosta ei olla edes tiedetty.. ;)

P.S.2 Koirat sai matolääkkeet ja vaaka näytti: Nemo 10,7kg, Luna 7,5kg ja Nuga 7,1kg.