Tämä teksti on ollut valmiina jo muutaman päivän, mutta kun niitä kuvia ei saa nyt ladattua Vuodatuksesta johtuvista syistä, niin menköön ilman... Lisäilen niitä ehkä jälkeen päin tai jotain.

Olipas viikko, puuhaa riitti! Neljänä päivänä koiramenoja, kolmena päivänä muuttopuuhia (äidin), joka päivä siivousta ja kirpparipöydän järjestelyä, yhdet 3v synttärit, muutamat kaveritreffit + armoton hässäkkä töissä, jotta saa työpöytänsä puhtaaksi ennen kesälomaa. Suuntaamme heti ensimmäisenä etelän lämpöön. Kotiin meille tulee siksi aikaa ystävä katsomaan Nemon ja Lunan perään, kuten viime kesänäkin ja Nuga koltiainen pääsee tätinsä Ulpun hoiviin. Siitä ei varmasti vauhtia ja vaaratilanteita puutu ;) Kiitos jo etukäteen vahdeille!

IMG_0375.JPG

Koiramenot olivat siis agilitytreenit kaatosateessa Nemon synttäripäivänä. Samalla tarjoiltiin kurssikavereille maksalaatikkokakkua nakkikynttilöillä. Innostuipa Reetta palkkaamaan Pepin kakkulautasella juoksusuoran päässä :) Myös Aapo, Nestori, Macy, Kleni ja Tilly saivat omat siivunsa.

Toisena päivänä oltiin seuraamassa kavereita ekoissa epiksissään Takutien kentällä Hervannassa. Mahtavat suoritukset teki Martti, Ruu, Tilly ja Ukko. Itse ei sitten osallistuttu, kun haluttiin ajoissa kotiin nukkumaan.

Kolmantena päivänä käytiin parsonlenkillä Arboretumissa. Olin siinä kohtaa viikkoa jo sen verran väsy, että poikien vetäminen sai hermot koetukselle ja ärräpäitä lenteli... Sillä välin Luna oli mummulassa 'muuttoapuna' eli tarkasti kaikki pahvilaatikot ja pussukat moneen kertaan. Olivat ostaneet Lunalle oikein namia ja veljentyttö Jonna pääsi opettamaan uusia temppuja Lunalle: peukun ja etusormen koskettamista sekä valkoisen paperinpalan nokkimista. Jonna jaksoi hehkuttaa moneen kertaan, että 'Anna, Luna on tosi tosi älykäs koira, kyllä sunkin kannattaisi sitä vähän kouluttaa!' Lapsen suusta tulee totuus? ;D

Loppuviikosta käytiin vielä Nemon neljävuotis rokotuksilla, jota ennen tehtiin pieni lenkki legendaarisissa ex-kotimaisemissa poiketen sille kentälle, missä Nemo sai ekan kosketuksensa pentuagilityyn ♥ Lääkärillä meni mukavasti, Nemo rakasti jälleen kaikkia, vaikka tutkimushuoneessa seisoi ensin pää alhaalla ovella ja oli vähän sitä mieltä, ettei tule lähemmäksi/pöydälle. Pöydällä alkoi kuitenkin heti häntä heilumaan ja sitten olikin taas niitä vaikeuksia, kuinka pitää iloinen pusuttelija paikallaan ;) Nemon sydän kuulosti hyvältä, korvat olivat puhtaat (vaikka niitä välillä rapsutteleekin), hammaskiveä oli vaan vähän ja oli eläinlääkärin mielestä sopivassa kuosissa, vaikka vaaka näyttikin parsonille sopimatonta lukua 11,3kg (Nemolle voisi 10,5kg olla passeli, mutta olen taas vähän liitoitellut ruokamäärän kanssa, kun en ole jaksanut punnita annoksia.. ;).

Nemo toimi tässä myös tutkana eli kaverin koiralla oli juoksut ja etsittiin sopivaa astutuspäivää. Kyllä se näinä päivinä on, mutta ihmeen rauhallisesti Nemo asian otti. Hajuja jäi nuuskuttelemaan ja vähän läähätti, mutta kotona rauhoittui heti.
 
P.S. Saatiin vihdoin puhtaat matot lattiaan, niin eikös tää meidän koltiainen käynyt heti tunnin sisään tarpeillaan isoimman maton päällä, yllätys. Onneksi kaikki matot ovat koiraystävällisiä ja helppoja pestä :)