Nemon kanssa startattiin Tamskin kisoissa agility- ja hyppyradalla. Hyppyradaltahan meillä on jo nolla, joten sieltä ei tarvittu varsinaisesti mitään, mutta lähdettiin harjoittelemaan ja pitämään hauskaa! Tavoite toteutuikin nopealla ajalla, mutta harmillisella yhden riman pudotuksella (-5vp). Agilityrata oli tätä ennen, Nemolla oli kovat kierrokset ja lähtikin omille teilleen radan alkuvaiheessa, muttei kuitenkaan siinä ottanut virheitä vielä, kun yhden kiellon. Keppejen kanssa tuli sitten sählinkiä ja yhteen putken päähän ei sujahtanut niin kaukaa, kun kuvittelin siis kolme kieltoa -> hylly.

Alan olemaan meidän kontakteista huolissani, sillä treeneissä ne menee kun nakutettu, mutta kisoissa tulee ihan kauheata pomppimista, kun en ole kertaakaan itse malttanut vaatia niitä, vaan juoksen vaan vauhdilla eteenpäin... Tähän täytyy nyt keskittyä tai siitä tulee isompikin ongelma! Kontakteja ajateltiin lähteä treenaamaan Sastamalan epiksiin su 16.10, vinkkinä kaikille epiksistä kiinnostuneille!

1318071978_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toinen haluaa sisään ja toinen ulos

Talvikausi käynnistyi uudella hallilla, missä oli suht pienet tilat. Käytiin Nemon kanssa treenaamassa Lunan ryhmässä, missä olikin muut maxeja ja medejä eli jatkossa Luna on ainoa minikoira ja hyvä niin, jos ei sitten isottelisi isommilleen niin herkästi :) Ollaan kyllä Lunan kanssa ehdottomasti vähiten treenanneet, sillä ryhmässä on kaksi vuotta harrastaneita ja kisanneita koirakoita. Ainakin ekan kerran rata oli meille vaikea, jopa Nemon kanssa, kun 10 estettä oli sommiteltu pieneen tilaan lyhyille väleille. Mutta ei auta, kun ottaa molempien koirien kanssa lyhyempiä pätkiä, tason mukaan :) Pääasia, että on harjoittelupaikka ja kivat opet, kyllä se pienikin maasta ponnistaa!

Pienistä puheen ollen pennut voivat hyvin, kasvuvauhti on melkoinen. Luna vaikuttaa ihan omalta itseltään, naapurin koirat saa kuulla kunniansa, jos samaan aikaan rappuun tai pihaan sattuvat. Vihdoin meidän taloon on saatu lämmöt päälle, lämmönjaosta oli pamahtanut joku osa rikki ja siksi oli jokseenkin viileää, nyt ei tarvi enää niin tiheästi lämmitellä kauratyynyä ja täytellä kuumavesipulloja. Onneksi hissikin toimii, sillä ei ollut kovin herkkua parina yönä lähteä Lunan kanssa pihalle 7. kerroksesta ja takaisin rappuset ylös Luna kannossa... Luna hoitaa pentuja hyvin, muttei ole turhan tarkka, joten hengailee välillä meidän kanssa olohuoneessa, mutta kun pentulaatikosta kuuluu ääntä, niin kipittää vauhdilla takaisin ja sama juttu pihalla, siellä ei kauaa kupeksita.

1318071518_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Äiti ja poika