Meillä oli mukavat agitreenit tänään! Harjoiteltiin pääasiassa pussia ja puomia. Pussin Nemo meni reippaasti ohjaajan pitäessä sitä niin, että tunnelin päässä on valoa. Lopuksi kokeilin vielä itsekseni meneekö Nemo, kun pussi on maassa ja kyllähän poika meni! Puomi sujui melko hyvin, mitä nyt kerran otin kopin ilmasta, kun Nemo horjahti alas. Alastulossa poika hidasti hienosti, mutta siitä huolimatta saattoi kuitenkin jäädä kontakti väliin, kun en ehtinyt viereen ja ohjaamaan alas asti, joten kaksi viimeistä kertaa laitoin namin puomin päähän. Myös aidat, putket ja kepit sujuivat hyvin.

Suurin häiriötekijä oli tällä kertaa Nemon ensimmäinen tyttöystävä Muska, joka tuli paikalle vähän myöhemmin ja meni vielä toiseen harjoitteluryhmään. Molemmin puolin oli ongelmia, kun jomman kumman päästi irti. Nemo teki kyllä kiltisti tehtävät, mutta sen jälkeen sinkosi Muskan luo...

Viimeisimmillä kerroilla olen huomannut, että Nemo kiinnostuu aluksi lelusta ja tekee tehtävätkin reippaasti, kun saa lopussa lelun. Sitten lopputunnista alkaakin hajut kiinnostaan enemmän, eikä edes lihapullat tahdo auttaa mielenkiinnon herättämisessä. Kentällä on paljon hajuja ja niinpä Nemo merkkaileekin jatkuvasti hiekan keskelle. Seuraavalla kerralla otan eri leluja mukaan ja ehkä mun on ostettava se parsontreeniporukan suosittelema "hubbawubba", viimeksi ainakin se Villen vaaleanpunainen toimi hyvin :)

Mielenkiinnolla odotan sunnuntain mölliagilitykisoja tutulla kentällä. Open m(p)ainostuksesta osallistutaan megamölliluokkaan, jossa saa olla namit ja vaikka hihna käytössä. Esteinä ovat aita, putki, puomi ja A.

1251822677_img-d41d8cd98f00b204e9800998e